remaja

DISCUSSION ROOM TO DISCUSS ALL ABOUT TEENAGERS AND ALL THEY NEED.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Peluang buat diploma dengan hanya 3 kredit trial SPM.

Go down 
AuthorMessage
cosmopoint
UPSR
UPSR


Number of posts : 9
Registration date : 2011-12-09

PostSubject: Peluang buat diploma dengan hanya 3 kredit trial SPM.    Fri Dec 09, 2011 11:44 am

Assalamualaikum/salam sejahtera,

Saya pelajar di cosmopoint.
ingin berkongsi maklumat dengan kawan2 semua.

Di cosmopoint anda boleh mula belajar serta merta menggunakan result trial spm 2011 anda.
Dapat 3 kredit, dah terus boleh start belajar.
Untuk pengajian serta merta ni 9 diploma ditawarkan di cosmopoint dan 1 di klmu.
Iaitu:
diploma e-bisnes, e-secretaryship, pengurusan perniagaan, pemasaran dan jualan, pengiklanan, IT, Multimedia, Graphic Design, & Perakaunan di cosmopoint di seluruh negara. dan diploma Nursing di KLMU. Untuk 10 diploma ni boleh start masuk kelas serta merta lepas bayar yuran RM200 dan isi borang apply ptptn. Isi borang ptptn je, bukan kena tunggu konfem dapat PTPTN tu!
Diploma2 yg laen intakenye bulan Januari, 30hb.
Boleh check website klmu untuk jenis2 diploma yg pelbagai.

Kelebihan:
bounce Boleh terus mula belajar dengan hanya membayar yuran RM200. bounce
Start belajar awal, dapat grad lebih awal dari kawan2 lain. Bayangkan berapa banyak masa anda terbuang nak tunggu result spm keluar Mac/April nanti? Kalau dapat result elok, bulan 9 baru masuk U. Kalau result kurang cantik, bulan 10 atau bulan 11 masih tercari2 tempat belajar.
No Buang masa tu!

Pengajian selama 2.5 tahun ini boleh dibuat secara part-time (kelas sessi sebelah petang/malam). Jadi kawan2 semua boleh bekerja utk cari duit lepas spm, sambil buat diploma jugak.

Semua yang belajar di cosmopoint dapat pinjaman pelajaran seperti MARA, PTPTN, Yayasana Negeri.

Semua diploma cosmopoint diiktiraf kerajaan/MQA. Dapat diploma boleh pilih nak masuk IPTA, atau nak kerja dengan kerajaan. Terpulang kepada anda.

Yang seronoknya, jika anda belajar di cosmopoint/klmu, kemudian anda bawak kawan lain join belajar dengan anda, maka klmu/cosmopint bg RM100 utk setiap pelajar yg kita bawak masuk! Inilah yang saya sedang buat ni. Cari duit lebih sambil2 buat diploma saya! Razz

Jom join saya di cosmopoint atau KLMU. bounce
Bayar RM200 terus start masuk kelas.
berminat? boleh emel saya di unikornapi (at) yahoo.co.uk atau kl.metropolitan.u (at) gmail.com
Back to top Go down
View user profile
 
Peluang buat diploma dengan hanya 3 kredit trial SPM.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» painting and weathering trial
» R2hobbies Waterproof ESC Trial and Review
» Hobbyking figurines
» RC electronics Part 4 - Full metal scale Land Rover
» Price of Vanguard

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
remaja :: Peluang Bersama-
Jump to: